Sayın Üyemiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan  Tebliğler  ekinde yer alan 48 meslekte çalışan kişilerin Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYB) almaları zorunlu hale gelmiştir. Daha sonra yapılan ilavelerle birlikte zorunlu hale getirilen meslek sayısı 81’e ulaşmıştır.

Mesleki Yeterlilik Belgeleri bu konuda TURKAK tarafından akredite edilmiş ve zorunlu meslek dalları için yetkilendirilmiş sınav ve belgelendirme kuruluşları tarafından verilebilmektedir.

Bu çerçevede ülke genelinde yeterli belgelendirme kuruluşu olmadığından TOBB un dolaylı ortaklığında kuruluşu gerçekleşen MEYBEM A.Ş. firması faaliyete başlamıştır.

MEYBEM A.Ş. yetkilileri tarafından 23.11.2017 Perşembe günü saat 14.00 da Mesleki Yeterlilik Belgesi alınması süreciyle ilgili olarak Gerede Ticaret ve Sanayi  Odası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda  bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Firmaların olabilecek denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için İnşaat Sektöründe faaliyet gösterenler başta olmak üzere firma yetkilileri, çalışanlar ve  ilgili yöneticilerinin toplantımıza mutlaka katılmalarının önemlidir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,