Gerede Ticaret ve Sanayi Odasından  öğrencilere 900 adet Spor Ayakkabı  hediye

Her yıl olduğu gibi  Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği katkıları ile 2018-2019  eğitim öğretim yılında ilçede bulunan ilkokul ve ortaokullarda öğrencilere spor ayakkabısı hediye etti.
2017-2018 eğitim yılında kışlık bot hediyesinde bulunan Geredetso  yapılan istişareler  sonrası  önceki yıllarda hediye edilen bot ve kabanların kullanılmaya devam ettiğini tespit ederek geleceğin teminatı yavrularımızı spora da teşvik amacı ile  yönetim kurulunca spor ayakkabısı verilmesi  yönünde karar aldı. İlçe de ve köylerinde bulunan İlk ve ortaokul  müdürlerinin yaptığı tespitler sonrası 900 hediye spor ayakkabısı  okul müdürlerine teslim edilirken; Halil Nom ilkokulu ve Gerede Ortaokulu öğrencilerine  verilen spor ayakkabıları  Geredetso Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka,Yönetim Kurulu üyesi Tahsin Halıcıoğlu ve Genel sekreter Şerafettin Dağyıldızı tarafından Halil Nom  ilkokul Müdürü Necmettin Günaydın Müdür Yardımcısı Fikret Güldemir  ve Gerede Ortaokul  Müdür Yardımcısı Oktay Yılmaz’ın  katıldığı tören  ile öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi.
Halil Nom İlkokul Müdürü Necmettin Günaydın  8 yıldır Gerede de görev yapıyorum. Göreve başladığım ilk günden  itibaren Gerede Ticaret ve Sanayi Odası her faaliyetimizde yanımızda olmakta desteğini esirgememekte. Bugün de okulumuz öğrencileri dahil olmak üzere 900 öğrencimize yapılan rengarenk spor ayakkabısı  hediyeleri   öğrencilerimizi ayrı bir mutlu etti. Başkalarına destek olmak yardımda bulunmak inancımız gereği,Gerede insanı  bu konuda çok duyarlı.Bu nedenle Geredetso yönetim kuruluna ,işadamlarına ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine  okulumuz ve eğitim camiası adına teşekkür ediyorum dedi. Gerede Ortaokul Müdür yardımcısı Oktay Yılmaz’da öğrenciler adına Gerede Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ediyorum dedi.
Gerede TSO Yönetim kurulu Başkanı Ersin Kaşka  Eğitim konusunda  yönetim kurulu olarak imkanları çerçevesinde her zaman destek olmaya çalıştıklarını,TOBB Başkanımız sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetimi her zaman yanımızda . bu katkılar bazen burs, bazen projeksiyon bazen sıra masa olabiliyor.Bazende kariyer günleriyle tecrübelerimizi paylaşıyoruz.Bu desteler bazen oda bütçemizden genellikle de üyelerimiz sponsor oluyor  ,bu üyelerimiz isimlerinin dahi zikredilmemesini  istiyorlar.
Çocuklarımıza  güzel alışkanlıkları yaşayarak göstermek gerekiyor, yarında onlar değişik organizasyonlarda başkalarına yardımcı olsunlar. Hediyeleşmek  ihtiyacı olana destek olabilmek bizim değerlerimizden.TOBB'un ve odamızın katkıları geleneksel hale gelen bu organizasyonla  900 öğrenciye  ulaştıklarını belirten Kaşka, bu organizasyonun maddi boyutunun 40 bin lira olduğunu,Eğitim yardımı olarak bu desteği bizlerden esirgemeyen Tobb Başkanımız sayın  M.Rifat Hisarcıklıoğlu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetimine de ayrıca teşekkürlerimizi ifade ediyorum.
Spor ayakkabılarını giyen öğrencilerin mutlulukları bizi de mutlu ediyor. bu mutluluğun tarifi yok; Geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonrada eğitime katkılarımız devam edecek inşallah çocuklarımız mutlu ise biz mutluyuz okul müdürlerimize desteklerinden dolayı   teşekkür ediyorum dedi.