Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Ersin Kaşka,Yönetim ve Meclis Üyelerinde oluşan heyetle Bolu Valisi Sayın Ahmet Ümit'i ziyarette bulunduk.

Ziyarette yaptıkları çalışmalar ile ilgili Vali Ümit’e bilgiler veren Gerede TSO Başkanı Kaşka, Odalarının Türkiye’de çok aktif çalışan bir Oda olduğunu, ilçelerinde yer alan organize sanayileri ile çok şanslı bir ilçe olduklarını dile getirirken Gerede TSO üyelerinin ve bölgemizle ilgili sorunları ilettik.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Sayın Valimiz Ahmet Ümit, Gerede’nin kabuğunu kırmış kendi kendine yeten, hatta daha fazlasını başaran önemli bir ilçemiz olduğunu ifade ederek, “Gerede, deri sektöründe Türkiye’de büyük bir payı olan, Organize Sanayileriyle istihdama katkı sağlayan bir ilçemiz. İlçemizin bu aktifliği tabi ki sizlerin değerli çalışmalarıyla oluyor. Bu kapsamda emeği geçen herkesi kutluyorum. Buradan sizlerin aracılığıyla tüm Geredeli hemşehrilerimize selamlarımı iletiyorum” dedi.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyaretleri hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.