Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ersin KAŞKA, Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin YÜKSEL, Genel Sekreter Sayın Şerafettin DAĞYILDIZI, Meclis Üyeleri Sayın Mehtap DEMİRSES BURKU, Sayın Yaşar YILDIZ, Sedat ARSLAN ve Sayın Mustafa BILEN'den oluşan heyetle Bolu Belediye Başkanı sayın Tanju ÖZCAN’ı ziyaret ederek Belediye Başkanlığı görevine seçilmeleri nedeniyle kutlarken ilimize ve ilçelerine hayırlı olsun temennilerimizi ilettiler .Geredetso heyetinin ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini dile getiren başkan teşekkürlerini iletirken Gerede ekonomisi ve bölgemiz konusunda ortak yapılabilecek projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.Ziyarette Bolu’nun ilçeleri ile güçlü olduğu her platformda beraber hareket edilmesi konusu öne çıktı.Gerede TSO başkanı Ersin Kaşka da Sayın Özcan’a nazik misafirperverliği için teşekkür etti.