İlçemizde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programı büyük bir katılımla kutlandı.Odamız Yönetim Kurulu başkanı sayın Ersin Kaşka başta olmak üzere Yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Üyelerimiz programa katılım sağlarken program Cumhuriyet meydanından başlayarak tekrar meydanda sona eren birlik beraberlik yürüyüşü ile başladı ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Devam eden 15 Temmuz Şehit ve Gazileri anma programı nedeniyle Kur’an’ı Kerim tilaveti,ilahilerle ...devam etti.Duygulu sahnelerin yaşandığı programda ilçe kaymakamı Cengiz Ünsal,Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı.ayrıca; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı konuşması dinlendi.şehitler için dua edildi. 15 Temmuz Darbe Girişiminin bir sembolu haline gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı meydanlara davet ediş saati olan saat 00:13‘de ilçenin tüm camilerinden “Sela” okundu.Katılımcılara odamız katkılarıyla çorba ikramı ile program sona erdi.