Gerede Derisine Ar-Ge,Yeni Pazarlar..

• 14.11.2019
  • alibalaban

Ülkemiz Büyükbaş Deri Üretiminin %40 ına yakınını üreten ve hali hazırda üretim alanından Gerede Deri İhtisas Organize sanayi Bölgesine taşınma süreci hızla devam eden Gerede Deri sektörüne odamız katkıları artarak devam ediyor.Gerede Deri Sanayi arge çalışmaları ve inovasyon odaklı girişimcilerin önünü açan odamıza T.C Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Harekat Destek Grup Başkanı sayın Yüksel Ünal,Harekat Koordinasyon Müdürü Sayın Recep Kaymaz ve Uzman Sayın Abdulkadir Basa ziyarette bulundular Genç Girişimcimiz Deri mühendisi Sefa Kara'nın çalışmalarına devam ettiği askeri alanda kullanılacak özel ürünler başta olmak üzere Gerede Deri Sanayide üretilen derilerin çeşitliliğine katkı sağlamak dahil,üretilen deri ürünlerin Savunma sanayi alanınında kullanım alanlarında yaşanan sıkıntıları,sektörde yerli üretimin önemi gibi başlıca konuları görüştük,Toplantıya Yönetim kurulu başkanı sayın Ersin Kaşka ,Yönetim Kurulu üyemiz ve Deri sanayi Üreticisi sayın Tahsin Halıcıoğlu ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı katılırken Üniversite Sanayi işbirliği kapsamında AİBÜ GMYO Ayakkabıcılık bölüm başkanı Sayın Dr Öğretim Üyesi Nurettin Akçakale ve Tekstil bölümü Öğretim Üyesi sayın Ayhan Milli'de arge çalışmaları konusunda teknik destek verdiler.Heyete Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Gerede Derisine Ar-Ge,Yeni Pazarlar..