Akçakoca TSO, Alaplı TSO, Bolu TSO, Çaycuma TSO, Düzce TSO, Devrek TSO ve Kdz Ereğli TSO Başkan ve Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Genel Se...kreterlerinden oluşan Batı Karadeniz Odaları heyeti Trakya Bölgesindeki Ticaret ve Sanayi Odalarını ziyaret etti.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile başlayan ilk gün ziyaret programları;Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Ticaret Borsası, Lüleburgaz Ticaret Borsası, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası ile Babaeski Ticaret Borsası ziyaretleriyle tamamlandı. Programın ikinci gününde; Kırklareli Ticaret Borsası ziyaretinin ardından Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırklareli Valisi Sayın Osman Bilgin'in şahitliğinde valilik makamında kardeş oda protokolü imzalandı ve ardından Edirne Ticaret Borsası ve Edirne icaret ve Sanayi Odası ziyaretleri gerçekleştirilerek program tamamlandı.Ziyaret boyunca Gerede Ekonomisi ile ilgili bilgiler heyetlere aktarılırken yöresel ürünlerimiz Deri Kemer-Cüzdan setleri hediye olarak takdim edildi.
                 Kardeş Oda Protokolüyle ilgili görüşlerini aktaran Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yüksel , yapılan protokollerle bölgesel ekonomiler arası işbirliğinin geliştiğini ve yeni bir ticaret zinciri kurulduğunu dile getirirken birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır hadisinin örneklerinin bu kaynaşmasa ortaya çıktığını dile getirirken üyelere sunulan hizmet kalitesinde eksiklerimiz ve fazlalarımızı görerek üyelerimize yakışan hizmet odaklı çalışmaların üst seviyelere çıkarılması amacıyla paylaşımların hızlanacağını ve Gerede ilçesini ekonomi olarak daha üst seviyelere taşıyacaklarını söyledi.Ziyaret kapsamında Eski Gerede Kaymakamı Tekirdağ Süleymanpaşa kaymakamı sayın Arslan Yurt ziyaret edilerek bölgelerimiz arasında ticari işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.